Sådan forbedrer du signalet på din mobil

Oplever du problemer med dækningen på din mobil, er der flere ting, du selv kan gøre for at forbedre signalet.

Der er desværre en del mennesker, der jævnligt oplever problemer med dækningen på deres mobiler, og tit går de rundt med dette problem i op til flere år uden at gøre noget ved.

Her får du konkrete tips til, hvad du selv kan gøre her og nu for at forbedre dækningen og dermed signalet på din mobil, hvis du skulle opleve at være ude for det samme.

Overvej at skifte teleselskab

De forskellige teleselskaber er fordelt ud på tre forskellige netværk i Danmark. Har du derfor dit abonnement hos et teleselskab, der er på et netværk, som ikke er så stærkt i lige netop dit område, kan du overveje at skifte selskab.

Du kan på et dækningskortse, hvilke selskaber der dækker hvilke områder i Danmark. Alle tre netværk i Danmark er som udgangspunkt stærke og bredt dækkende, men det kan være, at kun et enkelt af dem dækker hos dig.

Køb en mobiltelefon med en bedre antenne

Har du en ældre mobiltelefon, kan det også være, at antennen i selve mobilen ikke er særlig stærk. Derfor kan du overveje at købe en nyere mobil med en stærkere antenne.

Du behøver ikke at betale mange tusinde kroner for din mobil, før der er en god antenne i. Gå blot efter en mobil, der er lanceret inden for de sidste par år. Så burde du være på den sikre side for en stærk antenne.

Undgå at holde over antennen under samtaler

Er det under dine samtaler, du oplever udsving i signalet, kan det være fordi, du holder om mobilen på en måde, der dækker over antennen.

Derfor kan det være en god idé at undersøge, hvor antennen i din mobil sidder, så du fremover kan holde mere optimalt om den under samtaler.

Du kan også investere i et cover til din mobil, hvis du ikke allerede har sådan et på din mobil. Et cover kan være med til at give mere luft til antennen, hvilket kan gøre det nemmere for din mobil at opfange signalet.

Skriv til dit teleselskab

Oplever du stadig problemer efter at have prøvet disse råd, bør du tage kontakt til dit teleselskab for at høre, om de kan afhjælpe problemet. I de fleste tilfælde kan de hjælpe dig.

Skriv en kommentar