Hjælp til at finde kærligheden i Thailand

Jeg tror, at alle mænd har oplevet, at der er ret svært at finde kærligheden i Danmark, og derfor har rigtig mange danske mænd søgt efter kærligheden i udlandet – og især i Thailand.

I følge Danmarks statistik er ægteskab mellem thailandske kvinder og danske mænd dem, som der er allerflest af, når vi taler om ægteskab mellem en dansker og en udlænding og nummer 2 er mellem danske mænd og Filippinske kvinder.

Hvorfor er Thailand så et af mest populære steder at finde kærligheden i? ja, det skyldes nok flere ting, men rigtig mange mænd har på et eller andet tidspunkt været turist i landet og er faldet pladask for de meget smilende thai piger, og som jo også er meget serviceorienterede. Den flotte natur og spændende mad har nok også bidraget samt, at der allerede er mange thai piger i Danmark, så mange mænd kender allerede nogle mænd, som har fundet en kvinde fra Thailand at gifte sig med.

En anden vigtig faktor er nok også, at det er relativt nemt og billigt at flyve til Thailand – der er mange flyforbindelser og endda til rimelige penge – ofte er det muligt at finde billetter til 3.500 til 4.000 kroner.

International dating er blevet meget nemmere

En anden forklaring til denne udvikling er nok, at det i dag er relativt nemt og meget billigt at tale / skrive med en thai pige, da vi på grund af Internettet kan bruge Skype, messenger og flere andre online løsninger til at have en nem og billig kontakt med en potentiel kæreste i Thailand.

Jeg har også selv været så heldig at have fundet kærligheden i udlandet 🙂 jeg har fundet en filippinsk kvinde via international dating ved hjælp af et datingbureau – og startskuddet til at jeg gik i gang, skyldes at en af mine venner havde haft held med at finde en sød kvinde fra Thailand, og jeg har derfor lavet en blog omkring mine erfaringer med international dating.

Så på min blog kan du få gode råd og tips til at finde søde thai piger.

Men du skal være opmærksom på snyd og svindel

Der er rigtig mange internationale datingsites, men hvordan finder du de bedste? Der er nemlig meget stor forskel – der er desværre en del som er ren svindel, og hvor hele hjemmesiden er bygget op, så du skal skrive mm så længe som muligt, og hvor du betaler for hver mail eller kontakt – så jo længere, at hjemmesiden kan lokke dig til at skrive med de meget kønne søde kvinder, jo mere tjener de – rigtig mange af kvinderne er fup profiler, og det er ansatte fra hjemmesiden, som svarer på dine mails.

Så du skal undgå de internationale datingssites:

  • hvor alle kvinderne ligner modeller og er unge og superflotte
  • hvor du skal betale for hver kontakt til kvinderne

Så du skal vælge de hjemmesider, hvor der er amatør billeder af modne og knap så kønne kvinder, hvor der er kvinder i alle aldre og fremfor alt, så skal du vælge hjemmesider, hvor du betaler et fast månedligt beløb, og hvor du kan kontakte, så mange du vil, og så tit du vil for det fast månedlige beløb.

Snyd kan også komme fra selve kvinden

Du skal dog også være opmærksom på, at der desværre også vil være kvinder, som vil prøve på at narre penge fra dig – og dette snyd følger ofte et vist fast forløb.

Kvinden bliver ofte relativ hurtig meget glad for dig – tid er penge – og så opstår der alle mulige problemer, som hun ikke lige har råd til, og galant som du er så sender du måske lidt penge, og så fortsætter det med problemer, og beløbet bliver hele tiden større.

Kvinden vil måske også komme og besøge dig, og har ikke penge til billetten men kender et rejsebureau, som kan ordne visum og billetter mm, hvis du lige overfører pengene osv. Pas på med det – har selv oplevet det og bad om hjemmeside mm på rejsebureau, men det kunne hun ikke lige skaffe?? Og blev sur over mine spørgsmål…

I dag er det jo heldigvis nemt for dig selv at ordne det, og sende hende billetten på en email, og husk at sige at du køber en discount billet, som ikke kan ændres refunderes 😊

Så husk at følge mine råd og tips og få held og lykke med at finde kærligheden i udlandet 🙂

Skriv en kommentar